GENERAL MOJSILOVIĆ OBIŠAO SRPSKE SPECIJALCE: Načelnik generalštaba u 72. brigadi za specijalne operacije (FOTO)

Tanjug

10. 06. 2023. u 19:09 >> 19:26

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas 72. brigadu za specijalne operacije na zadacima u rejonu preventivnog razmeštaja.

ГЕНЕРАЛ МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО СРПСКЕ СПЕЦИЈАЛЦЕ: Начелник генералштаба у 72. бригади за специјалне операције (ФОТО)

Foto Tanjug/Vojska Srbije

Mojsilović je tokom obilaska sagledao stanje i gotovost zadejstvovanih snaga i razgovarao sa starešinama o situaciji u zoni njihove odgovornosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, načelnik Generalštaba je pripadnicima specijalnih snaga odao priznanje na nepokolebljivosti, istrajnosti i posvećenosti sa kojom svakodnevno izvršavaju dodeljene zadatke, čime daju svoj doprinos da Vojska Srbije bude u potpunosti u funkciji očuvanja mira i bezbednosti građana Srbije.

Foto Vojska Srbije

U obilasku je sa Mojsilovićem bio je i komandant jedinice, brigadni general Miroslav Talijan.

Borbeni timovi 72. brigade za specijalne operacije zadatke realizuju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji kako bi se osigurala vrhunska osposobljenost, fizička pripremljenost i mentalna snaga vojnika i starešina, te visok nivo borbene gotovosti ove elitne jedinice Vojske Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

NJEGOVI RODITELJI CRVENE KAD GOD ME SRETNU Čačanin posle svadbe zvao sve goste - otkrio ko mu je podvalio