BEZBRIŽNO DETINJSTVO PREKINULE OGROMNE TRAGEDIJE: Školski sastav devetogodišnje devojčice o tragediji u "Ribnikaru" rastužio sve

Novosti online

11. 05. 2023. u 15:30

MAJKA devetogodišnje devojčice podelila je na Tviteru školski sastav koji je njena ćerka napisala nakon tragedija koja se dogodila na Vračaru kada je Kosta K. ubio osam drugova i radnika obezbeđenja.

БЕЗБРИЖНО ДЕТИЊСТВО ПРЕКИНУЛЕ ОГРОМНЕ ТРАГЕДИЈЕ: Школски састав деветогодишње девојчице о трагедији у Рибникару растужио све

D. Milovanović

- Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, veoma sam promenljivog raspoloženja - ovim rečima počinje sastav devojčice drugog razreda koja se, kao i većina njenih vršnjaka, oseća zbunjeno. Bezbrižno detinjstvo sad muče teške teme, jer deca strahuju da se ista tragedija ne ponovi i u njihovoj školi!

Školski sastav na temu "Moje misli, brige i osećanja ovih dana" devojčica je napisala pred svoj ponovni polazak u školu koja nije ni blizu Vračara, ali to je dokaz da je ova tragedija pogodila decu širom Srbije i regiona, prenosi Informer.

Školski sastav

"Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, sve u svemu veoma sam promenljivog raspoloženja, a evo i zašto. Od kada se desila tragedija u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", ja se brinem da se to ne desi i u mojoj školi. Pored toga, brine me i jedan član moje porodice, a to je moja baka. Ona ima već 69 godina i ja se plašim za njen život, zato što je ona jedina živa od moje starije porodice. Sve u svemu, nadam se da ću biti srećnija. I pored ovih strahova ja izlazim napolje sa drugaricama i vreme nam brzo prođe. Takođe, kada sam kod kuće ja igram razne igre."

Dosta roditelja koji su korisnici ove društvene mreže, komentarišu da upravo i njihova deca prolaze kroz slične probleme, jer se suočeni sa strahom plaše da idu u školu.

Sastav ove empatične i brižne devojčice izazvao je lavinu komentara.

"Lenka je danas tek krenula u školu (3 raz.) iz straha nije htela da ide. Pričala je učiteljica sa njom i neću reći da je strah iščezao, samo je malo manji..."

"Stigli smo do toga da se mala deca plaše za svoje živote, šta da kažemo za stariju decu"

"Moj sin se upiškio tokom časa kada su se u hodniku usled promaje zalupila vrata od kabineta likovnog... sin kaže da su se deca trgnula, neki su vrištali."

"Žao mi je što sa 9 godina mora ovoliko da brine"

BONUS VIDEO: NEPREGLEDNA KOLONA NA LEŠĆU: Ispraćaj malog Andrije na večni počinak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!