"USKORO GROB, PA ONDA TE NEMA" Profesor Jovan Knežević je danas preminuo, a pesma bivšeg učenika puna uvreda sada ima još užasniji prizvuk

V. N.

21. 01. 2023. u 16:03

FORUM beogradskih gimnazija saopštio je da je jutros iznenada preminuo Jovan Knežević (zvani Joca Ubica), profesor matematike u Šestoj beogradskoj gimnaziji, a javnost je nedavno bila zgrožena i pesmom kojom je jedan "reper" vređao profesora.

УСКОРО ГРОБ, ПА ОНДА ТЕ НЕМА Професор Јован Кнежевић је данас преминуо, а песма бившег ученика пуна увреда сада има још ужаснији призвук

Foto: Printskrin Tanjug

Kako je korisnik naveo u opisu videa, pesma je "satirična" i nije namenjena da ikoga uvredi. Takođe napominje da niko ne bi trebalo da je shvati ozbiljno. Međutim, u nekoliko navrata u "numeri" on koristi teške psovke, pa čak i pretnje Kneževićevoj ćerki, dok je na slici prikazan Joca Ubica sa metom nacrtanom na licu.

- Penziju čekaj, uskoro grob, pa onda te nema - jedna je od uvreda. 

Sudeći po rečima iz pesme, mladić koji je snimio numeru bio je učenik Joce Ubice, te u jednom stihu navodi: "Rekao si meni ti jednom da neću ja biti tu niko, sada sa 18 zarađujem više nego ti za ceo život".

Podsetimo, profesor Knežević je nedavno suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak nakon prijave roditelja učenika jednog odeljenja drugog razreda koji su se žalili na Kneževićevo ponašanje i stroge kriterijume ocenjivanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)