NOVA ambasadorka Nemačke u Srbiji, karijerni diplomata Anke Konrad, poručila je da se raduje prilici da u narednim godinama radi na produbljivanju bilateralnih odnosa sa Srbijom, što je, kako je istakla, deo podrške Srbiji na putu ka EU.

Ljubica

02.10.2022. 11:39

Da podržite Srbiju u primeni spoljne i bezbednosne politike.?.Nisam znala da se nametanje vašeg načina vidjenja poistovećuje sa podrškom. Da podržite Srbiju, kao što podržavate srbe u BiH i na KiM, neka hvala, ne morate se toliko truditi.

Zoran Petrović

02.10.2022. 11:52

Kao prvo preispitajte svoje odluke o svojim potezima po pitanju naše teritorije Kosova. Pa kad budete zaključili da ste pogrešili ,imate pravo da se radujete boljim odnosima . Jer narod ne zaboravlja..

Nikola

02.10.2022. 13:29

Vi ste neprijatelj Srbije broj 2 odmah iza engleza a ispred amerikanac! Kad platite ratnu odštetu za sve zločine i genocid i agresije i povučete priznanje KiM-je možemo pričati! Batalite pritiske i ultimatume, zar vas istorija nije naučila da sa nama tako nećete postići ništa sem rata i vašeg poraza! A pretite nam opet! Povucite fabrike i investicije, ima ko da vas zameni. Daleko vam lepa kuća! U Kragujevac vratiti tablu sa natpisom nemcima ZABRANJEN ULAZ!