BEOGRAD je jedan od najvećih gradova na Balkanu. U njemu živi oko dva miliona stanovnika koji naprave tone i tone smeća svaki dan. Taj otpad svakodnevno u više smena za Beograđanima uklanja jedna specijalna jedinica i brine da grad zasluži svoje ime. Obučeni u narandžasto, naoružani su metlama i kantama, a umesto u tenku voze se u legendarnom "đubretarcu".

Andrijana

21.06.2022. 10:58

Svaka vama čast momci,jednom sam imala priliku Da posetim kompleks gde je održavanje kamiona I sve sto ode uz to toliko mo je bilo lepo kakvi divni ljudi I energija nikada to necu zaboraviti,nazalost svest ljudima ne radi jer su od juče po tom ponasanju njihovom se vidi odakle su i ko su

Dadilja

21.06.2022. 13:18

Deca i ja volimo cistace. Ucim ih da bacaju i najmanji papiric u kante i da samo BUDALETINE I BUDALCINE bacaju djubre po ulici, parku..Decu uciti, a odrasle samo kazne mogu da prevaspitaju.

011

21.06.2022. 14:50

"Изненадићете се..." - за друге стварно не знам, али ја се заиста ни најмање нисам изненадио. Ни што се тиче прљавштине, а ни што се тиче простаклука житеља дотичних крајева града. Напротив.