PONOVO KAMENOVAN VOZ: Razbijena stakla, zbog vandalizma otkazan polazak

Novosti online

15. 06. 2022. u 16:39

BG voz koji je krenuo iz stanice Ovča za Batajnicu ponovo je kamenovan oko 13.30 sati. Na voz je, od strane nepoznatih počinilaca, bačeno kamenje na delu pruge Novi Beograd-Zemun.

ПОНОВО КАМЕНОВАН ВОЗ: Разбијена стакла, због вандализма отказан полазак

Foto: N. Skenderija

- Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da je polomljeno stako na vratima koje koriste putnici pri ulasku i izlasku u voz. Zbog ovog incidenta otkazan je BG:Voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 sata, na relaciji Zemun-Ovča, kao i BG:Voz iz Ovče u 15.44 za Batajnicu, na relaciji Ovča - Pančevački most - navedno je u saopštenju Srbija voza.

MUP Republike Srbije je, u saradnji sa Srbija Vozom, odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci tog krivičnog dela.

- Upozoravamo da kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja ali se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini - dodaju iz Srbija voza.

"Srbija Voz" a.d. apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano.

BONUS VIDEO: SOKO „LETI“ SRPSKIM PRUGAMA - Novim kolovozima koje su pravili Kinezi vozovi idu do 200 km/h

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (17)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...