"PONOSNI SMO ŠTO STE NAM BRAĆA!" Stotine građana Rusije i Donbasa snimilo video zahvalnosti Srbiji (VIDEO)

Novosti onlajn

14. 05. 2022. u 11:55

PONOSNI smo što možemo smatrati svojom braćom tako hrabar i nezavisan narod, samo je jedna od poruka Rusa, koji su se putem video-snimka zahvalili Srbima na podršci.

ПОНОСНИ СМО ШТО СТЕ НАМ БРАЋА! Стотине грађана Русије и Донбаса снимило видео захвалности Србији (ВИДЕО)

Foto: Printscreeen/Jutjub/Stas Bulgakov

"Za nas ste vi primer časti i dostojanstva“, „divimo vam se, vidimo vas, čujemo vas“, samo su neke od poruke Rusa upućene Srbima.

Inicijativa za ovakav snimak, kako navode mediji, potekla je sa sajta Pikabu.ru, da bi na kraju nekoliko stotina Rusa i Ruskinja iz više od 30 gradova Ruske federacije, ali i Donbasa, snimilo i montiralo video pod nazivom “Hvala Srbijo from Russia”, u kome govore na ruskom, ali i na srpskom jeziku.

U njemu se mogu čuti sledeće rečenice:

“Dragi Srbi,

Danas Vam se obraća Rusija! Nismo svi isti ali svi želimo da Vam izrazimo svoju ljubav i zahvalnost. Ponosni smo što možemo smatrati braćom tako hrabar i nezavistan narod.

Za nas ste Vi primer časti i dostojanstva. Divimo Vam se. Vidimo Vas. Čujemo Vas. Zahvaljujući Vama znamo da nismo sami. Svaka Vaša reč nalazi put do hiljada ruskih srca.

Dok ceo svet podržava jedne kroz mržnju prema drugima, naš narod želi da se zahvali svakom Srbinu. Hvala!

Za Vašu podršku. Hvala! Za to što stojite nasuprot mnogim. Hvala! Za istinu i pravdu. Hvala! Zato što verujete u nas. Hvala! za Vašu nepokolebljivost. Hvala! za Vašu hrabrost. Hvala! Za Vaše veliko srce. Hvala!

Nas i Srba 200 miliona!

Naši glasovi neće utihnuti. Neće nas izolovati. Neće nas pobediti!

Neka Vas Bog čuva! Srbi i Rusi, braća zauvek! Dragi Srbi, pozdrav iz Donbasa! Hvala Vam na prijateljstvu! – kaže se u video klipu koji je malopre objavljen na Jutubu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

MINISTAR VULIN ODGOVORIO KURTU VOLKERU: Biće da su opasniji prijatelji koji su nas bombardovali