NAŠOJ redakciji javila se majka dečaka (10) koji je pre nekoliko dana napadnut u Železniku.

Komentari (3)

sasa

03.03.2022. 16:17

po majcinoj prici, covek je prisao detetu i bez razloga ga napao - to nema veze sa mozgom. Osudjujem lomljenje telefona, ali ne i samaranje danasnje dece cijim se vaspitanjem niko ne bavi, pa vam opsuje sve zivo i mrtvo kad im kazete da se djubre baca u kantu... Ako neko sa 14 godina moze da zapali zivog coveka, onda moramo da promenimo shvatanja pojma "dete" i da ga prilagodimo danasnjim uslovima jer to vise nisu deca...

Mama

03.03.2022. 17:42

@sasa - Slazem se Sasa.Deca su bezobrazna uglavnom. Roditelji nemaju vremena amoral nacije je sve losiji.Ipak nije u redu da mator covek bije dete vec da pozo e policiju i zadrzi dete dok ne dodje policija.Najgore je sto ocevidci kao ne vide nista-e to je opasno.

Boba

03.03.2022. 20:35

@sasa - @sasa Šta god da je dijete uradilo ne smije se na njega ni izdrati, a kamoli udariti. Uparvo takvo ponašanje stvara agresivnost koja se prenosi sa generacije na generaciju. Ako je dijete nešto skrivilo, onda mu treba na to skernuti pažnju na taj način što bi se i samo svog postupka zastidjelo. Nije istina da nam je loša omladina, samo su loši ljudi od kojih ta loša omladina potiče. Ta loša omladina ne zna za drugačije i oponašaju starije tj. rade drugome onako kako su u kući naučili. Sve potiče od kućnog vaspitanja. Nažalost naš mentalitet je svađlački, samo neko deranje, vika, kreveljenje, ruganje, ružne reči, psovke itd. Kako može jedno dete se drugačije ponašati kada nešto bolje nije ni čulo ni videlo?