DVA MESECA NAKON SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Oglasila se majka jutjuberke, pomenula i toksikološki nalaz

Novosti online

08. 02. 2022. u 08:56

MAJKA pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić Nataša Đukić Veličković oglasila se dva meseca nakon njene smrti.

ДВА МЕСЕЦА НАКОН СМРТИ КИКЕ ЂУКИЋ: Огласила се мајка јутјуберке, поменула и токсиколошки налаз

Foto: Jutjub/Kika

Nesrećna žena kaže da još ne zna pod kojim uslovima je preminulo njeno dete, jer nalazi toksikološke analize nisu stigli.

- Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema. Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključnih odgovora nema niko u porodici – napisala je na početku Nataša.

Ona je dodala da porodica i dalje nema mnogo informacija o okolnostima u kojima je Kika umrla.

- Iako je prošlo dva meseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i šta se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne.

Majka pokojne jutjuberke je najavila da će sve detalje izneti u javnost kada ih bude znala.

- Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini i odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i slomljena.

Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine.

BONUS VIDEO: SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Porodica i prijatelji ispraćaju jutjuberku na večni počinak

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas