DEVOJČICU (12) SA KOSOVA PRODALI ZA UDAJU U CRNOJ GORI: Organizovano i slavlje u stanu, gde su roditelji uzeli novac

Novosti onlajn

07. 02. 2022. u 12:04

U STANU B. M. organizovano je slavlje pri čemu je izvršeno darivanje oštećene devojčice kao i predaja novca K. M.

ДЕВОЈЧИЦУ (12) СА КОСОВА ПРОДАЛИ ЗА УДАЈУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Организовано и славље у стану, где су родитељи узели новац

FOTO: Depositphotos

U Crnoj Gori podneta je krivična prijava protiv dve osobe zbog sumnje da su ugovorili brak dvoje maloletnih lica.

Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnela krivičnu prijavu protiv K. M. (31) i B. M. (38), oba iz Kosova nastanjeni u Podgorici, zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

- Oni su, sumnja se, zloupotrebom odnosa poverenja i putem vrbovanja uz odobrenje i dogovor sa članovima jedne porodice iz Podgorice ugovorili nedozvoljeni brak između ćerke K. M., devojčice stare 12 godina i dečaka starog 12 godina iz te porodice, radi sticanja novčane koristi - navodi se u saopštenju policije.

Kako bi se sklopio nedozvoljeni brak između dece, u danima 4. i 5. februara 2022. godine su članovi porodice dečaka doputovali u Podgoricu.

- U stanu B. M. organizovano je slavlje i tom prilikom je izvršeno darivanje oštećene devojčice kao i predaja novca K. M. - dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

BIZARAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Rekla ćerki da je muž VARA, ćerka je prijavila POLICIJI