MATEJEVA DRUGARICA DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Devojka iz Bajine Bašte prijavila slučaj - napisao je "Ubiću vas"

Novosti onlajn

23. 01. 2022. u 22:37

MLADIĆ Matej Periš (27) iz Splita nestao je pre 24 dana u Beogradu, a poslednji je put viđen u Beton hali.

МАТЕЈЕВА ДРУГАРИЦА ДОБИЈА ПРЕТЊЕ СМРЋУ: Девојка из Бајине Баште пријавила случај - написао је Убићу вас

Foto: Privatna arhiva

Potraga za njim traje već više od tri nedelje, a kockice oko Periševog nestanka i dalje se nisu sklopile. Upravo su se, zbog misterije kojom je ovaj slučaj obavijen, na društvenim mrežama danima pojavljivale najrazličitije teorije o tome da li je mladi Splićanin živ ili nije, da li se negde krije i gde, da li je od nečeg bežao ili ka nečemu išao u noći kada je poslednji put viđen.

Matej Periš, Foto Tviter

Među onima koji su komentarisali Perišev nestanak bio je i navodni M. R., koji je na društvenim mrežama izneo tvrdnju da je Matej živ, predstavljajući se kao "vidovnjak".

Željana M. iz Bajine Bašte, drugarica nestalog mladića, obratila se ovom "vidovnjaku" pokušavajući da, kako je ispričala, utvrdi zbog čega je izneo takve tvrdnje.

- Videla sam taj komentar na Jutjubu, a onda i na Fejsbuku i obratila sam mu se. Želela sam da znam kako tako nešto može da tvrdi neko ko Mateja ne poznaje. On me je odmah pitao da li sam ja njegova devojka, i da li mislim da je on budala, a onda rekao kako sam ja upletena u njegov nestanak. Nisam želela dalju komunikaciju sa njim, pošto mi je jednom napisao da je živ, a onda da je ubijen, ali mi je on napisao: "Ubiću vas". Uznemirila sam se, a onda sam tu pretnju smrću prijavila policijskoj stanici u Bajinoj Bašti - priča Željana.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: 

NISMO ZNALI SA KAKVIM SE MUKAMA BORI: Drugari mladića koji je pokušao da se ubije skupljaju pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili