MAJKO, ZAR SAM ZATO RATOVAO? Baka Nišlije koji je pokušao da se ubije očajna zbog tragedije sina i unuka (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 01. 2022. u 13:28

BAKA Nišlije koji je nedavno pokušao da se ubije zbog nemaštine, a koji je sin ratnog vojnog invalida, očajna je i u suzama za "Novosti" priča svoju ispovest.

МАЈКО, ЗАР САМ ЗАТО РАТОВАО? Бака Нишлије који је покушао да се убије очајна због трагедије сина и унука (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Do noćas sam se dobro držala, ali noćas me sve stiglo. Kad se odmorim, biću dobro. Neverovatno, ljudi, nisam verovala da se za unuče ovoliko pati. Mislila sam da se deca najviše vole, ali ja nisam ovoliko pala ni za moga sina kada je umro, ni muža... Pala sam, ali sam se držala, ali za unuka, za mog Nikolu, to me je sad dotuklo. Tek sam danas loše, tek mi se sada sve skupilo - kaže baka Dušanka.

- Lako je drugima da sude, ali ne znaju šta se u tuđoj kući dešava. Govorila sam Bojanu dok je bio živ, uzmi, sine, oglasi se, nemoj da se zadužuješ, nije sramota, potraži, ima još dobrih ljudi. A on kaže, kako ću, majko, pa nisam ja zato ratovao da moram sada da klečim za moj dinar. Svakome je učinio, svakome pomogao - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA NADOLAZEĆE PRAZNIKE: Detaljna prognoza za prvu polovinu maja