UNIŠTEN MURAL RATKU MLADIĆU: Preko lika srpskog generala prosuta bela boja

Novosti onlajn

10. 11. 2021. u 11:28

U Njegoševoj ulici uništen je mural posvećen Ratku Mladiću.

УНИШТЕН МУРАЛ РАТКУ МЛАДИЋУ: Преко лика српског генерала просута бела боја

Foto: ATA Images

Preko murala je prosuta bela boja.

Sve ovo desilo se posle sinoćneg skupa na uglu Njegoševe i Ulice Alekse Nenadovića.

Mala grupa građana okupila se sinoć na neprijavljenom javnom okupljanju ispred Doma sindikata u centru Beograda u znak podrške Aidi Ćorović koja je ranije juče privedena nakon što je jajima gađala mural Ratku Mladiću.

U grupi koja napada na mural su i dr Rade Panić - Sindikat lekara i farmaceuta, Demokratska stranka, Marks 21, članovi Beograd prajd tima, prof. dr Zoran Radovanović epidemiolog, članovi Skupštine slobodne Srbije, Pokreta slobodnih građana, Žene u crnom, Fond za humanitarno pravo, ali i Petar Đurić.

BONUS VIDEO:

SKANDIRANjE GENERALU RATKU MLADIĆU: Aidini gađaju jajima ljude, nacionalisti pevaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!