SLOBODAN Vladušić, književnik i profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu reagovao je na trenutnu situaciju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogadu, odnosno, na pokušaj progona profesora Miloša Kovića.

ZAvram

30.10.2021. 21:53

Да останем нема, огорчена, очајна... пред суровом истином о вишегодишњем прогону проф. Милоша Ковића, или да се задивим професору Владушићу, и овом сјајно-болном причом? Да ли тога има још у којој "europskoj" држави? Или је само нама Србима намењено насилно, без престанка, самопонижење? Па, зар је овом Н.С. (овај твит га сврстава у бо.ес.ике, и то тежег облика), и овој Д.С. (а добро знамо како и чему они уче наша млада покољења), дозвољено да прогањају једног блиставог интелектуалца, уз то, патриоту, родољуба? И нема кога (јаој, кукавна академска јавности), да дигне глас против овог злочина над човеком, истином, над српском историјом, традицијом, над нашим светињама? Шта би професору Љушићу? Српска интелектуална елито, извуци главу из песка, и погледај истини у очи! Куцнуо је час!

Milan

05.11.2021. 17:53

Bravo za profesora koji je javno podržao VELIKOG prof Kovića,intelektualne gromade, a pre svega moralne .Da nam je bar 10% oovakvih kao gore uvaženih prof ,ne bi nam politička scena bila ovakva kao i vlast u kojoj su polupismeni funkcioneri.Studenti ne dajte prof Kovića jer nam se Srbija zatire i satire