MUŽ I ŽENA PREMINULI ZA DAN: Malo Crniće zavijeno u crno zbog smrti supružnika Suzane i Dejana Todorovića

V. N.

12. 10. 2021. u 22:08

MALO Crniće zavijeno je u crno, jer je u ovom gradu, za samo 24 sata, od korone umrlo dvoje mladih ljudi - supružnici Suzana (37) i Dejan (43) Todorović.

МУЖ И ЖЕНА ПРЕМИНУЛИ ЗА ДАН: Мало Црниће завијено у црно због смрти супружника Сузане и Дејана Тодоровића

Foto Novosti

Oboje su preminuli u kovid-bolnici u Batajnici, ona 26. septembra, on samo dan kasnije. U Batajnicu su odvezeni iz Opšte bolnice u Požarevcu, gde su se lečili na kovid-odeljenju.

Mnogi meštani Malog Crnića poznavali su bračni par Todorović, jer su oni držali prodavnicu prehrambene robe u centru mesta, odmah prekoputa opštinske zgrade. Za njima svi žale i o njima imaju samo reči hvale.

- Divni, mladi ljudi, odoše za jedan dan. Svi smo bili u šoku kad smo saznali za njihovu smrt. Kad smo čuli da se leče u Požarevcu, verovali smo u njihovo ozdravljenje, jer su bili mladi. Međutim, korona ne bira, odlaze nam i mlađi i stariji - kaže jedan od meštana.

Foto Novosti

On navodi da su Todorovići za sobom ostavili ćerku jedinicu, koja je tek krenula u prvi razred srednje škole. Kaže da su u dubokoj žalosti zbog dvostruke porodične tragedije i Dejanovi roditelji, koji su im u svemu pomagali i podržavali ih. Pred prodavnicom Todorovića stoji istaknuta zajednička umrlica Dejana i Suzane, pred kojom se meštani već danima zaustavljaju, ne verujući da ih više nema.

- Često sam kupovala u njihovoj radnji i sad kad prođem, ne mogu da podnesem da kod ulaza vidim njihova lica na umrlici. Ovo je strašna tragedija kakvu Malo Crniće ne pamti. Žao mi je cele te divne porodice, a naročito Dejanove i Suzanine ćerke, koja je za samo jedan dan ostala bez majke, a onda i bez oca - kaže jedna ožalošćena meštanka.

Supružnici Todorović zajedno su bolovali, zajedno preminuli u istoj bolnici i sahranjeni istog dana, 30. septembra, na groblju u Malom Crniću.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati