VUČIĆ SUTRA NA UŠĆU: Predsednik obilazi prikaz sredstava naoružanja i vojne opreme

Novosti online

14. 09. 2021. u 15:26

PREDSEDNIK Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obići će prikaz sredstava naoružanja i vojne opreme, koji Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizuju u parku Ušće na Novom Beogradu, u sredu 15. septembra u 8 časova.

ВУЧИЋ СУТРА НА УШЋУ: Председник обилази приказ средстава наоружања и војне опреме

Foto: Printskrin Instagram/mali_sinisa

Obilasku će prisustvovati potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

 

Podsetimo, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembra 2021. godine, od 8 časova, organizovaće prikaz naoružanja i vojne opreme na beogradskom ušću.
 
Posetioci će biti u prilici da vide više od 130 borbenih i neborbenih sistema, kao i brojno naoružanje i vojnu opremu. Biće izložena sredstva iz domaće proizvodnje i uvoza, koja su na upotrebi u jedinicama Vojske Srbije - helikopteri, bespilotne letelice, PVO sistemi, oklopna i borbena vozila, artiljerijsko-raketni sistemi i oprema specijalnih jedinica.

BONUS VIDEO:

HELIKOPTERI NA MAKIŠU: Pripreme za obeležavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!