IZVEŠTAJ koji je pred čitaocima "Novosti" je rezultat dvogodišnjeg rada tima stručnjaka koji su birani na osnovu svojih profesionalnih ekspertiza, te ličnog i profesionalnog integriteta.

Komentari (4)

Luka

26.07.2021. 12:36

Svaki Srbin i dobronamernik treba ubuduće umesto rasprava ,svakog zlonamernika,politikanta i sličnih srbomrzaca uputiti na Izvješta ove medjunarodne komisije i to je najbolji odgovor takvima.

GRADA

26.07.2021. 13:46

Nama se izvestaj svidja, neosporno. Koliko ga uvazavaju u svetu. Koliko je stranih medija pozitivno pisalo o izvestaju. Koje su zemlje podrzale rad Komisije koja radi vec duze vreme. Koje funkcije ima Gideon Grajf u medjunardnim telima i komisijama. KOliko je uvazavan od kolega u svetu sa istim nivoom reputacije. Takve informacije bi pomogle onim Srbima u svetu da promovisu ovaj izvestaj a da ne budu izblamirani sa minornim komentarima i negacijama.

Stanimir

26.07.2021. 16:41

Dovoljno je citati komentare Bosnjaka pa da se vidi da njih taj izvestaj ne zanima,ne zanima ih sto su njihovi ratni zlocinci pravosnazno osudjeni, jer za njih su to heroji...i tako u krug dok Sudija ne svira kraj! A momentalno zivimo u vremenu Sudijske nadoknade!!!