PREŠAO SVAKU GRANICU: Skandal u zoo vrtu, tiktoker pokušao da se iživljava na životinjama (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2021. u 19:45

TIKTOKER Zoran Jovanović popularnost na ovoj društvenoj mreži stiče na veoma ružan način, ponižavanjem ljudi, kršenjem zakona i bahaćenjem.

ПРЕШАО СВАКУ ГРАНИЦУ: Скандал у зоо врту, тиктокер покушао да се иживљава на животињама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zoran je nedavno omalovažavao radnike gradske čistoće kada im je otimao metlu i đubrovnik, zatim je objavljen je snimak na kome se Zoran zatrčava, uleće u radnju kako bi skočio na krevet. Nakon što ga je slomio, na snimku se vidi da razgovara sa radnicima, a sada je otišao korak dalje i zgranuo javnost svojim bahatim ponašanjem.

Naime, na društvenim mrežama je isplivao brutalan snimak tiktokera koji je otišao u zoo vrt, sa namerom da maltretira životinje. Nije se libio da uleti u pregrađeni deo sa žirafama u nadi da će skakati po njima i jahati ih. Sirota životinja nasmrt preplašena počela je da beži od njega kad je uleteo kao furija, a čuvar zoo vrta je viknuo na njega, te je nasilno prekinuto snimanje, a dalji ishod nije poznat.

Izazvao je gnev i bes na društvenim mrežama, te su pratioci osuli drvlje i kamenje po njemu, kome nije dovoljno što se iživljava nad ljudima već je počeo i nad nevinim životinjama.

- Super brate hajde tebe da zatvorimo i pustimo ljude da te za*ebavaju - glasio je jedan od komentara na Tviteru.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)