OGLASIO SE "BUS PLUS" NAKON INCIDENTA: "Radnica je suspendovana - molimo građane da ne u konfliktne situacije sa kontrolorima"

Novosti online

24. 04. 2021. u 11:36

- NAKON incidenta koji se juče dogodio na liniji 88 kod stajališta „Arhiv" na Novom Beogradu, u toku je opsežna istraga nadležnih organa - stoji u saopštenju "Bus plusa"

ОГЛАСИО СЕ БУС ПЛУС НАКОН ИНЦИДЕНТА: Радница је суспендована - молимо грађане да не у конфликтне ситуације са контролорима

Foto: Printskrin Moj Beograd

Verujemo da ćemo imati više detalja o ovom neprijatnom događaju kada svi učesnici budu saslušani i kada sve činjenice budu rasvetljene.

Kontrolorka koja je učestvovala u ovom incidentu neće raditi do konačnog utvrđivanja svih okolnosti koje su rezultovale ovakvim neprijatnim i neprimerenim događajem.

Građane molimo da ne ulaze u konfliktne situacije sa kontrolorima BusPlusa. Ističemo, takođe, da ćemo učiniti sve da zaštitimo naše sugrađane, ali i kolege kontrolore kako više ne bi dolazilo do sličnih dešavanja - stoji na kraju saopštenja ove firme.

Podsetimo, vest da je kontrolorka pretukla putnicu na stajalištu "Arhiv" u Novom Beogradu, raširila se društvenim mrežama, pošto je Beograđanka postavila fotografije povreda.

Kako je putnica objavila, napad se dogodio u prepodnevnim časovima, a reagovala je i policija.

Putnica je u objavi na instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!