PREVOZ PO NEDELJNOM REŽIMU: Kako će funkcionisati parkiranje, trgovine, pošte i apoteke tokom praznika

J. D. - J. G.

31. 12. 2020. u 07:13

TOKOM predstojećih praznika planirane su izmene režima javnog gradskog prevoza, koji će prvog dana nove godine i tokom vikenda saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Kako je i najavljeno, Sekretarijat za javni prevoz će produžiti pretprazničnu organizaciju prevoza putnika do 11. januara, odnosno redukcije polazaka na gradskim linijama biće na snazi od 20.30 do završetka rada linija, a produženi popodnevni špic će trajati do 20.00.

ПРЕВОЗ ПО НЕДЕЉНОМ РЕЖИМУ: Како ће функционисати паркирање, трговине, поште и апотеке током празника

Ne očekuju se gužve na ulicama

Skraćeno radno vreme danas će biti i u trgovinskim radnjama i tržnim centrima koji će raditi do 18.00, dok će sutra biti zatvoreni za posetioce.

U novogodišnjnoj noći kao i tokom vikenda 24 časa biće dežurne apoteke u u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27. Filijala Glavne pošte u Takovskoj radiće svakog dana do 21 sat, a u petak i subotu dežuraće pošte u Savskoj, TC "Stadion", "Novi Merkator", "Big fešn" i u "Šopiju" u Borči.

Parkiranje će biti besplatno od 1. do 3. januara, a zelene pijace će u novogodišnjem danu raditi do 19 časova, a za sve posetioce biće otvorene ponovo 2. januara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)