OTVORENO OD FRANCUSKE DO KRALJA PETRA: Od ponedeljka biće moguće proći automobilom, ali pešaci i dalje moraju da se snalaze

S. B. M.

14. 11. 2020. u 06:21

DEONICA od Francuske do Kralja Petra otvara se za saobraćaj u ponedeljak, a deo do Tadeuša Košćuška i dalje ostaje zatvoren.

ОТВОРЕНО ОД ФРАНЦУСКЕ ДО КРАЉА ПЕТРА: Од понедељка биће могуће проћи аутомобилом, али пешаци и даље морају да се сналазе

Početak radova kod Francuske ulice

Linije gradskog prevoza saobraćaju izmenjenim trasama, pa će žitelji Dorćola i dalje pešačiti do prvih stanica javnog prevoza. Vozačima će pak biti malo lakše.

Nove izmene linija važiće do 15. decembra, navode iz Sekretarijata za javni prevoz, a kada će cela deonica biti puštena za saobraćaj zavisiće od izvođača radova. Prema najavama, to bi trebalo da se dogodi krajem godine.

Do tada, tramvaji sa linija 2, 5 i 10 i dalje ne saobraćaju, dok linija 11L vozi do Pristaništa preko Starog savskog mosta.

Autobusi 24, 26, 26N u smeru ka Neimaru voze Dunavskom i Dubrovačkom, pa kroz Cara Dušana i dalje redovnom trasom, a u povratku Francuskom i Žorža Klemensoa do Dunavske.

Linije 5A, 79, 401N takođe voze ovim ulicama ali iz Cara Dušana nastavljaju Ulicom Džordža Vašingtona i dalje redovnom trasom, dok ka Dorćolu posle Ulice cara Dušana voze kroz Žorža Klemensoa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)