ZA MLADENOVAČKE VRTIĆE: Najmodernija didaktička sredstva

Novosti online

10. 10. 2020. u 17:49

POVODOM obeležavanja Dečje nedelje, predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, posetio je vrtić “Sunce” Predškolske ustanove "Jelica Obradović" i tom prilikom ovoj ustanovi uručio najmodernija didaktička sredstva koja će biti od velike koristi vaspitačima u radu sa najmlađim sugrađanima.

ЗА МЛАДЕНОВАЧКЕ ВРТИЋЕ: Најмодернија дидактичка средства

Foto: Fejsbuk

Među najnovijim i najmodernijim igračkama koje su dobili na poklon mališani mladenovačkih vrtića našli su se, između ostalog, i svetleći sto od masiva, veliki prenosivi svetleći sto, ogledalo sa beskonačnim efektom, senzorna kućica, ogledala sa svetlećim ramom, bezbedna ogledala u ramu od sunđera, svetleće domine, komplet boja za rad na svetlećim površinama, set od osam metalnih zvona sa zaštitom i lestvica, PVC svetleća čigra, igra memorije “Zvučna zvona”.

Foto: Fejsbuk

Direktorka Predškolske ustanove, Jovana Ilić, zahvalila se predsedniku Glišiću na vrednom poklonu i upoznala ga sa novim osnovama programa u vaspitanju dece "Godine uzleta" koji je u opštini Mladenovac počeo je da se primenjuje od 1. septembra 2020. godine.

Glišić je ovom prilikom najavio mogućnost dogradnje postojećih objekata, kao i izgradnju još jednog vrtića u Mladenovcu u narednoj godini, u saradnji sa Gradom Beogradom.

(fejsbuk Opština Mladenovac)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)