OBNOVA "RUDNIKA": Centar dečjih letovališta sređuje objekte

B. Borisavljević

13. 08. 2020. u 10:45

CENTAR dečjih letovališta nastavlja sa sređivanjem objekata, kako bi gostima pružili što bolju uslugu i uslove za boravak, koje imaju najbolji turistički objekti u Srbiji.

ОБНОВА РУДНИКА: Центар дечјих летовалишта сређује објекте

Foto Centar dečjih letovališta

Nakon kompletnog renoviranja dva paviljona u odmaralištu "Bukulja" u Aranđelovcu, "Stevan Filipović" na Divčibarama, centralnog dela u odmaralištu "Mitrovac" na Tari, u planu je i sređivanje trećeg i četvrtog paviljona u letovalištu "Mitrovac" na Tari, kao i kompletnog odmarališta "Rudnik" na Rudniku.


Prema rečima Tanje Santrač, direktorke Centra dečjih letovališta, interesovanje odraslih, odnosno, komercijalnih korisnika za boravak u odmaralištima centra je veliko. U terminima od 5. avgusta, CDL je "rezervisao" kapacitete za ove korisnike. Trenutno ih u objektima centra boravi oko 100, od kojih je njih 16 iskoristilo priliku koju pruža Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, da letuju uz vaučere.
- Mi smo zadovoljni tim brojem, jer smo u sistem vaučera uključeni od juna, i u svih naših šest odmarališta - kaže Santrač.

PREVENTIVNE MERE

CENTAR dečjih letovališta poklanja posebnu pažnju preventivnim merama od bolesti kovid 19. Uslovi boravka u objektima su na najvišem bezbednosnom nivou kada je reč o ishrani, svim propisanim sanitarnim i higijenskim merama.

- Centar je sklopio ugovore sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i JP "Pošta Srbije", čiji zaposleni imaju priliku da borave u našim odmaralištima, uz odloženo plaćanje. To ima veliki značaj za popunjavanje naših kapaciteta, jer se radi o važnim institucijama, sa velikim brojem zaposlenih, koji će, pod povoljnim uslovima, biti naši gosti.

U planu je saradnja i sa drugim važnim institucijama, kao što su EPS, Poštanska štedionica i "Telekom", što je za našu ustanovu od neprocenjivog značaja.


Od završetka vanrednog stanja, u ovim objetima boravilo je više od 5.600 korisnika - navodi Santračeva.

LIČNA KARTA


U sklopu CDL se nalazi šest omarališta - "Bukulja" u Aranđelovcu, "Mitrovac" na Tari, "Rudnik" na Rudniku, "Stevan Filipović" na Divčibarama, "Stanišinci" na Goču i "Šuplja stena" na Avali. Smeštajni kapaciteti su oko 1.500 mesta.
Cena punog pansiona u odmaralištima na Tari i Divčibarama je 2.150 dinara, a u ostalim letovalištima 1.850 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024