"NOVOSTI" SAZNAJU DETALJE STRAVIČNOG NASILJA NAD NASTAVNICOM BIOLOGIJE: Evo šta se desilo u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu

B. B.

13. 06. 2024. u 20:31

U OSNOVNOJ školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu danas popodne dogodilo se fizičko i psihičko nasilje nad nastavnicom biologije S. K.

НОВОСТИ САЗНАЈУ ДЕТАЉЕ СТРАВИЧНОГ НАСИЉА НАД НАСТАВНИЦОМ БИОЛОГИЈЕ: Ево шта се десило у ОШ Јован Дучић на Новом Београду

Foto: N. Skenderija, Shutterstock

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, do nasilja je došlo oko 15 časova u prostorijama kabineta biologije.

Majka učenika 5. razreda OŠ "Jovan Dučić", A.R, fizički i verbalno je napala nastavnicu biologije S. K, jer je bila nezadovoljna predloženom zaključenom ocenom.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, napad se dogodio tako što je majka učenika udarala nastavnicu, oborila je na pod i zatim psovala, šutirala, čupala i udarala nastavnicu tako da su joj naočare pale na pod.

Upućivala joj je pretnje koje se direktno odnose na život i zdravlje - "Ne čuje te niko!", "Nećeš živa izaći", "Ne znaš na koga si se nameračila", "Prebiću te", "Ubiću te".

Uz stravične pretnje, A. R. joj je upućivala i vulgarne psovke, a neprestano ju je šutirala i pretila da živa neće izaći.

Nakon što je dežurni nastavnik video šta se dešava, odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo došla.

Pozvana je i hitna pomoć, koja je došla nakon više od sat vremena, posle više poziva zaposlenih u školi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024