BESPLATNI ČASOVI ENGLESKOG: Prijave utrokom i četvrtkom, najviše polaznika među seniorima

B.B.

12. 03. 2024. u 10:41

STANOVNICI Zvezdare imaju priliku da nauče engleski jezik u besplatnoj školi koju organizuje Volonterski servis ove opštine.

БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ЕНГЛЕСКОГ: Пријаве утроком и четвртком, највише полазника међу сениорима

Foto Shutterstock

Nastava je ponedeljkom u Ulici  Bulevar kralja Aleksandra 395. Od 9 do 10.30 sati su predavanja za početni, a od  10.30 do 13.30 za srednji nivo, a časovi traju 60 minuta.

Kroz upoznavanje i učenje engleskog jezika polaznike će, u manjim grupama do šest polaznika,  voditi volonterke Vesna Radović i Jasmina Popović Ćirić, koje su u saradnji sa  Volonterskim servisom obezbedile i materijal za učenje.

Časovi su namenjeni svima koji žele da uče engleski jezik, bez obzira na godine, a do sada su najbrojniji polaznici bili seniori od 65 do 80 godina starosti.

Učenje stranih jezika za seniore je značajno kao podrška u savladavanju rada sa računarima, stvaranju uslova za dalje samostalno učenje ovog jezika, ali i kao dobra preventiva u borbi protiv demencije.

 Zainteresovani se mogu prijaviti telefonom na broj: 286-44-26 utorkom i četvrtkom od 9 do 14 časova, ili putem mejla na adresu: volonterski.servis@zvezdara.org.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji