ISPIRANJE MREŽE I ISKLJUČENJE VODE: Suve česme i slabiji pritisak u dve prestoničke opštine

A. Z. K.

22. 04. 2023. u 05:00

PALILULCI od ponedeljka do subote imaće prekide u snabdevanju vodom ili umanjen pritisak zbog planiranog ispiranja vodovodne mreže. Žitelji Vinče i pojedinih delova Leštana i Ritopeka imaće suve česme od utorka u 8.00 časova do srede u isto vreme.

ИСПИРАЊЕ МРЕЖЕ И ИСКЉУЧЕЊЕ ВОДЕ: Суве чесме и слабији притисак у две престоничке општине

S.B.

U JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" najavili su da je planirano ispiranje mreže na Paliluli, a u domaćinstvima može doći do prekida u snabdevanju ili umanjenog pritiska od 22 do 6 časova. U noći između ponedeljka i utorka, probleme u snabdevanju osetiće građani koji žive u naseljima Borča, Krnjača, Partizanski blok, Branko Momirov, Sutjeska i blizu Pančevačkog mosta. Zbog ispiranja vodovodne mreže tokom sledeće nedelje, probleme u snabdevanju imaće samo žitelji u naseljima na levoj obali Dunava.

U Vinči je zbog radova planirano isključenje vode u celom naselju od utorka u 8 časova do srede u 8.00. U ovom periodu u Leštanu suve česme će imati pojedina domaćinstva u Prvomajskoj i Ulici Save Kovačevića. U Ritopeku bez vode će biti žitelji u ulicama Branislava Nušića, Alekse Šantića i Miloša Crnjanskog.

Kako su najavili u "Vodovodu" za najnužnije potrebe biće obezbeđene auto-cisterne, a potrošače su zamolili da pripreme neophodne zalihe za osnovne potrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu