AKO MOŽEŠ, OSTAVI HRANU ILI UZMI AKO TI TREBA Zajednički frižider u Zemunu

S.V.

16. 03. 2023. u 14:18

U ZEMUNSKOM Gradskom parku, na ulazu u Crveni krst postavljen je zajednički frižider, gde svaki građanin može doneti i ostaviti osnovne životne namirnice, hermetički zapakovanu hranu sa važećim rokom trajanja, sveže voće i povrće za one koji nemaju. Takođe, oni koji nemaju, mogu da uzmu koliko god žele iz frižidera.

АКО МОЖЕШ, ОСТАВИ ХРАНУ ИЛИ УЗМИ АКО ТИ ТРЕБА Заједнички фрижидер у Земуну

GO ZEMUN

- U Srbiji se dnevno baci oko 700 tona hrane, čiji bi upotrebljivi deo sigurno ublažio svakodnevicu mnogima koji ne znaju hoće li imati obrok, pa je ideja o zajedničkim frićiderima rešenje i za one koji imaju višak i za one kojima bi on dobrodošao - poručuju iz Opštine Zemun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)