EVO KO ĆE BEOGRAĐANE ZABAVLJATI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Otkrivena imena izvođača koji će nastupati za Novu godinu ispred Skupštine

S.V.

13. 12. 2022. u 12:29

IMENA izvođača je otkrio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević na konferenciji povodom Beogradske zime i dočeka Nove godine.

ЕВО КО ЋЕ БЕОГРАЂАНЕ ЗАБАВЉАТИ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Откривена имена извођача који ће наступати за Нову годину испред Скупштине

Foto: Igor Marinković/Ilustracija

Još malo je ostalo do novogodišnje noći, pripreme za najluđu noć uveliko traju, a Beograd će organizovati doček Nove godine, tradicionalno, ispred Doma Narodne skupštine. Izvođači će ove godine biti potpuno neočekivani.

Kao što su čelnici Beograda već najavili, na platou ispred Skupštine Srbije nastupaće mlađi izvođači, i to će biti prvi put da oni nastupaju na ovako značajnom događaju. Kako Mondo saznaje, publiku će zabavljati Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, Teodora Džehverović, Marina Pezerović Zera i Gazda Paja.

Foto: S.V.

Najavljeno je da će se bina, na kojoj će u novogodišnjoj noći nastupati ovi mladi umetnici, prostirati od MTS dvorane do Bulevara kralja Aleksandra.

Imena izvođača je otkrio predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević na konferenciji povodom Beogradske zime i dočeka Nove godine ispred Skupštine koja je počela danas u 12 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri