SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA NOVOM BEOGRADU: Teže povređen muškarac, hitno prevezen u Urgentni centar

Tanjug

16. 07. 2022. u 07:21

NA Novom Beogradu noćas je u saobraćajnoj nezgodi teže povređena jedna osoba, a za pomoć su se još javljali najviše hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Теже повређен мушкарац, хитно превезен у Ургентни центар

Foto: D. Balšić

U saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru Milutina Milankovića 122, sinoć oko 21:18 časova, u saobraćajnoj nezgodi teže je povređen muškarac i prevezen je u Urgentni cenatar.


Dežurne ekipe, imale su tokom noći 81 intervenciju, od toga 17 na javnim mestima, a manje je bilo alkoholisanih osoba, tuča i drugih incidenata.

Javljali su se još hipertenzičari i astmatičari, a bilo je sedam interkliničkih transporta do Kovid bolnice u Batajnici i dva sa pacijentima sa simptomima koronavirusa, naveli su iz Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)