NA LIDO OD DRUGOG JULA: Popularna plaža građanima na raspolaganju do 1. septembra

Tanjug

27. 06. 2022. u 18:13

Sezona kupanja na zemunskom Lidu biće otvorena 2. jula, a građanima će plaža biti na raspolaganju do 1. septembra svakoga dana od 9 do 19 sati.

НА ЛИДО ОД ДРУГОГ ЈУЛА: Популарна плажа грађанима на располагању до 1. септембра

Foto: Novosti

U saradnji sa nadležnim institucijama obezbeđeni su svi uslovi za prijatan boravak na "zemunskom moru", uređena je plaža i tereni za sportove na pesku, pijaća voda i tuševi, saopštila je opština Zemun.

O bezbednosti građana brinuće čuvari i spasilacke ekipe, kao i dežurna medicinska služba.

Rečna flotila kopnene vojske postavila je pontonski most od Zemunskog keja do plaže Lido, a za sve posetioce i ljubitelje Lida prelaz je besplatan.

 

BONUS VIDEO: USKRŠNjA ŠETNjA: Beli labud izašao iz vode u Zrenjaninu, mališani oduševljeni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽITELJI RAKOVICE, SPREMITE ZALIHE VODE: U ponedeljak suve česme u ovim ulicama