"ISEKLI" GA KOMBIJEM, PA GA UDARALI, SEVNULA I ŠTANGLA: Tuča na putu u Rakovici zgrozila građane (VIDEO)

Š. M.

23. 06. 2022. u 21:30

TUČA koja se dogodila pre dva dana na Bulevaru patrijarha Pavla, starom Rakovičkom putu, u kojoj su učestvovala trojica muškaraca, zgrozila je i šokirala građane koje su se našli na mestu nezgode.

ИСЕКЛИ ГА КОМБИЈЕМ, ПА ГА УДАРАЛИ, СЕВНУЛА И ШТАНГЛА: Туча на путу у Раковици згрозила грађане (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Oni zbog ove bahatosti nisu mogli da nastave ka svom odredištu oko pola sata. Ceo događaj je osvanuo na društvenim mrežama.

Do incidenta je došlo na mestu gde se spajaju dve trake, odnosno gde se leva uliva u desnu. Kombi u kom su se nalazila dva mladića "isekao" je automobil koji je vozio stariji muškarac. On je zbog prekršaja verbalno napao vozača kombija, nakon čega je došlo do žustre svađe i tuče, koja je završena tek kada se jedan vozač iz suprotnog smera zaustavio i rekao kako će pozvati policiju.

Foto Printskrin

Na snimku, koji se juče mogao pronaći na internetu, vide se dvojica mladića i stariji čovek kako se prvo svađaju, da bi jedan momak udario čoveka dok se vraćao da uđe u kola.

Nakon što je stariji muškarac pokušao da otvori gepek, mladić je iz kombija izvadio štanglu kojom je krenuo na njega. Čovek ga je vrlo lako savladao, dok ga je sve vreme sa leđa povlačio i udarao drugi mladić. Na kraju snimka se vidi kako iz automobila izlazi još jedan čovek, nakon čega se situacija smirila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja