VATROGASCI SPASLI DEKU: Vremešni muškarac (88) slučajno upao u otvor cevi, gde je bio zaglavljen dva sata

Š. Marović

20. 06. 2022. u 01:35

ZDRUŽENOM akcijom policije i vatrogasaca sa Palilule deka (88) sa Višnjičkog venca 73 spasen je posle dva sata agonije koju je doživeo u otvoru za cevi!

ВАТРОГАСЦИ СПАСЛИ ДЕКУ: Времешни мушкарац (88) случајно упао у отвор цеви, где је био заглављен два сата

Foto: Novosti

Naime, ovaj vremešni muškarac, koji ima i ugrađen veštački kuk, ušao je u otvor sa cevima za vodu kako bi zatvorio ventil, ali se nespretno zaglavio. Na mesto nezgode prvo su izašli policajci, a za njima i vatrogasci, koji su ga na kraju i spasli. Za ovaj slučaj saznalo se na društvenim mrežama, gde je prvo na "Instagramu" objavljeno da su deki pomogli organi reda, ali su se kasnije oglasili pripadnici vatrogasnog odreda.

- Deka je inače ušao u otvor sa cevima za vodu da nešto zavrne, kada je propao i ostao zaglavljen oko dva sata - kaže jedna sugrađanka. - Kako sam i sama radila u MUP, zvali su me da pomognem. To je bilo prosto nemoguće, pa sam pozvala policiju s Palilule, a došli su i vatrogasci. Sve se na kraju završilo srećno, s malim povredama.

Posle par sati, na društvenim mrežama se pojavio i snimak deke s vatrogascima koji su mu spasli život.

- Bio sam na toj intervenciji i deku su izvukli vatrogasci, da se zna - istakao je vatrogasac Marko Jović. - Kolega i ja smo iz cevi izvukli vremešnog muškarca. Tu su bili moji saborci Nenad Radović i Nebojša Stanojković. Bitno da se sve završilo kako treba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna