TO MOŽE SAMO BEOGRAD Vesić: U prestonici Srbije bilo 20.000 gostiju, od završnog turnira Evrolige gradu 30 miliona evra!

Tanjug

21. 05. 2022. u 22:39

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Beograd bio domaćin Fajnal-fora košarkaške Evrolige, uputivši čestitke i zahvalnost svim timovima koji su učestvovali na turniru.

ТО МОЖЕ САМО БЕОГРАД Весић: У престоници Србије било 20.000 гостију, од завршног турнира Евролиге граду 30 милиона евра!

Foto: Tanjug

- To može samo Beograd! Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20 hiljada gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja -  poručio je Vesić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta


On je precizirao i da je Beograd zaradio skoro 30 miliona evra od ovog turnira.

- Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda! - poručio je Vesić.

- Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji! - dodao je zamenik gradonačelnika i predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci.

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone, kako je naveo, zahvalnost jer su bili deo velikog sportskog spektakla.

- Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji.

Beograd je ponosan na sve vas! Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine ali organizacija ovog turnira je bila bolja...- poručio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)