BIĆE VRAĆENI GOLUBOVI: Sklonjeni delovi sa fontane "Buđenje" biće vraćeni u aprilu

A.K.

16. 03. 2022. u 16:28

POJEDINI Beograđani zabrinuli su se kada su videli da nedostaju golubovi koji se nalaze na fontani "Buđenje" ispred Paviljona Cvijeta Zuzorić.

БИЋЕ ВРАЋЕНИ ГОЛУБОВИ: Склоњени делови са фонтане Буђење биће враћени у априлу

ULUS

Kako su saopštili iz javnog preduzeća "Beogradska tvrđava" golubovi će biti vraćeni.

- Želimo da kažemo našim posetiocima da ne brinu za golubove, oni se tokom zimskog perioda čuvaju u našim prostorijama. Od 15. aprila, kada fontane počnu sa radom, i ovi delovi će biti vraćeni na svoja mesta - saopštili su iz ovog preduzeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)