GORELI KIOSK I BARAKA: Vatrogasci intervenisali u dva odvojena požara, u Zemunu i na Novom Beogradu

Š. M.

21. 01. 2022. u 05:50

U JEDNOM od kioska brze hrane u Vrtlarskoj ulici u Zemunu juče oko 14.00 izbio je požar.

ГОРЕЛИ КИОСК И БАРАКА: Ватрогасци интервенисали у два одвојена пожара, у Земуну и на Новом Београду

Vrtlarska, Foto Privatna arhiva

Na svu sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je objekat pretrpeo veliku materijalnu štetu i potpuno izgoreo. Takođe, preko reke, ali u Novom Beogradu, u Vespučijevoj ulici nešto posle 14.00 vatra je zahvatila romsku baraku, od koje je ostao samo pepeo. Ni u ovom incidentu nije bilo povređenih.

Građani koji su se zatekli u Vrtlarskoj ulici u trenutku izbijanja požara pokušali su da pomognu, ali je vatra velikom brzinom zahvatila ceo prostor. Po pozivu očevidaca, na teren su odmah došli i vatrogasci, koji su brzo uspeli da obuzdaju vatru. Organi reda obavili su uviđaj, a više detalja biće poznato posle istrage.

Vespučijeva, Foto Privatna arhiva

Na mesto nezgode u Novom Beogradu odmah su stigla dva vozila sa sedam vatrogasaca iz Zemuna i dva vozila sa osam vatrogasaca sa Voždovca. U trenutku požara u objektu se nalazilo nekoliko osoba koje su odmah napustile baraku, pa povređenih nije bilo. Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, a kako je došlo do izbijanja vatrene stihije, utvrdiće istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!