NA ZGARIŠTU ČEKAJU VESTI O NAJMILIJIMA: Porodicama još nepoznata sudbina žena nestalih posle požara u Obrenovcu

G. N.

06. 12. 2021. u 22:30

NI pet dana od strašnog požara u Obrenovcu, kada je potpuno izgoreo kineski tržni centar, nema traga od dve žene koje se vode kao nestale, Valentine L. i Svetlane P.

НА ЗГАРИШТУ ЧЕКАЈУ ВЕСТИ О НАЈМИЛИЈИМА: Породицама још непозната судбина жена несталих после пожара у Обреновцу

Foto I. Marinković

Vatrogasci su i dalje na terenu, a njihove porodice sa strepnjom iščekuju trenutak kada će stručne ekipe započeti pretragu gareži unutar objekta.

- Dosada ulazak u sam objekat nije bio moguć, jer je postojala opasnost da se ceo tržni centar uruši i time ugroze životi vatrogasaca - rekao je predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković.

- Najveći problem predstavljao je masivan metalni krov, koji specijalno vozilo postepeno uklanja još od petka po podne.

Dve žene, radnica u tržnom centru Valentina L. i Svetlana P., još se vode kao nestale.

Da bi se eventualno njihova tela pronašla, potrebno je da se objekat sruši deo po deo.

Kako nezvanično saznajemo, druga nestala bila je jedna od mušterija u trenutku kada je izbila vatra. Navodno, snimak na kome se vidi kako ona ulazi u robnu kuću neposredno pre požara predat je policiji.

Članovi porodica nestalih žena danas su bili ispred zgarišta, sa strepnjom iščekujući vesti.

Podsetimo, požar u obrenovačkom kineskom tržnom centru izbio je u četvrtak oko 10.40.

Na mesto drame odmah su se uputili vatrogasci iz beogradskih jedinica, ukupno njih 55.

Iz preventivnih razloga, i zato što je plamen počeo brzo da se širi, stanari okolnih zgrada bili su evakuisani.

Radila u delu sa garderobom

VALENTINA L. (53) poslednja tri, četiri meseca radila je kao prodavačica u delu sa garderobom u izgorelom tržnom centru. Njeni susedi kažu da je reč o divnoj ženi koja ima situiranu porodicu, ali ona je želela da "izađe iz kuće" i na neki način doprinese porodičnom budžetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu