ZBOG BLOKADA ULICA NE MOGU DA OTKLONE KVAROVE: Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacija sprečene da odu na intervencije

Novosti online

04. 12. 2021. u 15:11

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” uputilo je izvinjenje svim potrošačima na Novom Beogradu, Zemunu, Surčinu, delovima Cukarice, Rakovice, Voždovca i Borče koji su trenutno bez vode ili osećaju umanjen pritisak vode.

ЗБОГ БЛОКАДА УЛИЦА НЕ МОГУ ДА ОТКЛОНЕ КВАРОВЕ: Екипе Београдског водовода и канализација спречене да оду на интервенције

Foto: Novosti

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, ekipe su trenutno nemoćne jer ne mogu da izađu na teren, priđu predmetnim lokacijama sa mehanizacijom i otklone kvarove koji su doveli do prekida u vodosnabdevanju, jer su putevi, mostovi i druge saobraćajnice u glavnom gradu blokirane i neprohodne. Sve dok blokade traju, vodosnabdevanje na ovim lokacijama će biti u prekidu ili će potrošači imati umanjen pritisak vode.

Kontakt centar JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ trenutno beleži povećan broj prijava zabrinutih i uznemirenih građana, a činimo sve da se javimo na svaki poziv i razjasnimo zašto trenutno nismo u mogućnosti da, kao i uvek, u najkraćem roku saniramo svaki kvar.

- Izvinjavamo se potrošačima na nelagodnosti i molimo ih za razumevanje zbog novonastale situacije. Izražavamo nadu da će ulice Beograda uskoro ponovo biti prohodne kako bi naše ekipe mogle da dođu do lokacija sa kvarovima i pristupe sanaciji kako bi svi potoršači imali uredno vodosnabdevanje - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)