PODNETO VIŠE OD 22.000 ZAHTEVA: Prijave za subvencije za kupovinu udžbenika do 30. septembra

B.B.

20. 09. 2021. u 19:07

ZA subvenciju za kupovinu četiri osnovna udžbenika prijavilo se više od 22 hiljade roditelja đaka prvog i drugog razreda, izjavio je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika. On je pozvao i preostalih oko 12.000 roditelja da iskoriste ovo pravo. Rok je do 30. septembra.

ПОДНЕТО ВИШЕ ОД 22.000 ЗАХТЕВА: Пријаве за субвенције за куповину уџбеника до 30. септембра

Skupština grada

Vesić je podsetio je da su potrebna tri dokumenta - potvrda iz škole da je dete upisano u prvi ili drugi razred, očitana lična karta i kopija platne kartice sa tekućim računom.

- Prijavljivanje je moguće i onlajn i u roku od desetak dana biće im uplaćeno oko šest hiljada na račun, odnosno tačna vrednost udžbenika srpskog, matematike, sveta oko nas i izabranog stranog jezika - rekao je Vesić.

Akcija "Beotablet" je natsavena u Novom Beogradu, pa su juče tableti podeljeni učenicim od trećeg do šestog razreda OŠ "Radoje Domanović". Osim novobeogradskih đaka, mini računare će, tokom nedelje, dobiti i njihovi vršnjaci na Paliluli, u Lazarevcu i Obrenovcu. Time će u potpunosti biti završena podela i svako dete u Beogradu koje pohađa treći, četvrti, peti i šesti razred, njih 57.952.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave