MUKE MEŠTANA KALUĐERICE: Otpadne vode teku niz ulice, za manje od mesec dana kanalizacija probila na istom mestu

J. D.

06. 09. 2021. u 16:18

STANOVNICI ulice Željka Milivojevića u Kaluđerici, muče muku sa kanalizacijom koja se sliva ovom ulicom.

МУКЕ МЕШТАНА КАЛУЂЕРИЦЕ: Отпадне воде теку низ улице, за мање од месец дана канализација пробила на истом месту

NEHIGIJENSKI Građani strahuju od zaraze, Foto Arhiva

Za manje od mesec dana, otpadne vode izlile su se po drugi put na istom mestu. Prvi put problem je nadležnima prijavljen početkom avgusta, da bi tek posle deset dana, nadležni izašli na teren i uspeli da saniraju kvar.

Međutim, nije prošlo ni dve nedelje, kanalizacija je iz iste šahte počela ponovo da teče. I tako već skoro nedelju dana, i pored prijava nadležnima, kvar za sada niko ne sanira. Kako je ovo jedna od prometnih saobraćajnica, kojom vozila iz naselja stižu do izlaza na auto-put, najviše stradaju pešaci koji ovuda moraju da prođu.

Nezvanično, problem je zbog zagušenja na internoj kanalizacionoj mreži, koju su meštani sami gradili, a koju niko nije prihvatio da održava. Međutim, nadležni iz Opštine Grocka ovim povodom se nisu oglašavali, a takođe nisu istakli ni kada će kvar biti otklonjen.

BEZ PRIJAVA

KADA je sličan problem zadesio stanovnike Kaluđerice prošle godine, nadležne inspekcijske službe su izašle na teren, ali prijavu nisu imale kome da napištu. Tada je inspekcija na terenu popisivala građane koji su se priključili na internu kanalizacionu mrežu, kako bi zajedničkim snagama preuzeli odgovornost i sanirali problem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!