PROGRAM NA PLATOU ISPRED STAROG DVORA: Sutra se obeležava dan komunalne delatnosti

J.D.

03. 09. 2021. u 22:28

Dan komunalne delatnosti biće obeležen sutra na platou ispred Starog dvora.

ПРОГРАМ НА ПЛАТОУ ИСПРЕД СТАРОГ ДВОРА: Сутра се обележава дан комуналне делатности

Foto: Milena Anđela

Ovaj dan obeležava se od 2019. godine, kada je na sednici Skupštine Grada Beograda donesena odluka o organizaciji svake prve subote u septembru. 

U komunalnom sistemu Grada Beograda radi više od 20.000 ljudi, a obeležavanje ovog dana prilika je da se građani upoznaju sa svim komunalnim uslugama koje im Grad Beograd pruža, kao i sa ljudima koji rade ovaj posao. Obeležavanje Dana komunalne delatnosti ima za cilj iskazivanje poštovanja prema zaposlenima u komunalnom sistemu Grada Beograda, kao i isticanje značaja ove delatnosti za Grad Beograd. 

Ispred Starog dvora sutra će biti parkirano oko pedeset vozila gradskih javnih komunalnih preduzeća, a građani će imati priliku da se upoznaju sa njihovom delatnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)