ODBORNICI O NAJVEĆEM BUDŽETU OD 143,35 MILIJARDI DINARA: Skupština Grada Beograda zakazana za 9. jun

Марија Стевановић
Marija Stevanović

03. 06. 2021. u 15:59

ODBORNICI Skupštine grada na sednici 9. juna usvojiće rebalans budžeta, poslee koga će u gradskoj kasi biti 143.355.481.970 dinara, a biće ponovno preraspodeljen novac i opštinama.

ОДБОРНИЦИ О НАЈВЕЋЕМ БУЏЕТУ ОД 143,35 МИЛИЈАРДИ ДИНАРА: Скупштина Града Београда заказана за 9. јун

Foto: Milena Anđela

Odbornici Skupštine grada odlučivaće i o splavovima, odnosno pred njima će se naći odluka o postavljanju plutajućih objekata na vodnom zemljištu na teritoriji grada. Osim toga, većaće se i o izgradnji stanice komprimovanog prirodnog gasa. Na dnevnom redu biće i ankes javnog ugovora za postavljanje pokretnih stepenica, rekonstrukcija podzemnih prolaza i nabavke kamera za snimanje saobraćaja u gradu.

Izmena će biti i kada je reč o korisnicima koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga, kao i usluga socijalne zaštite. Odbornici će glasati i o Predlogu akcionog planaza zaleni grad, plana za kvalitet vazduha. Na odborničkim stolovima biće i odluka o određivanju komunalnih delatnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)