PARTIZAN DRUGU GODINU BEZ TROFEJA: Bezobrazluk nas mnogo više boli

M. BLAŽIĆ

27. 05. 2021. u 07:50

Tokom penal-serije, a i po završetku, glavna "meta" Zvezdinih fudbalera bio je Vladimir Stojković, koji se u svom poslednjem obraćanju ove sezone ipak osvrnuo na sospstvene greške.

FOTO: M. Vukadinović

Ono što verovatno sve u taboru kluba iz Humske više od neuspeha boli je čitav niz situacija u penal-seriji koje mogu svakako da se nazovu samo ne kao dostojanstvene.

- Izvinjavam se i što sam izgubio dostojanstvo u jednom momentu i obećavam da ću sve ove trenutke, koje sam želeo da ispunim i ostvarim sa svojim timom, kad-tad nadoknaditi. U toj želji sam sagoreo. Oni su ovo zaslužili više nego ikad. Preteško mi je, prvenstveno zbog njih i svih "grobara" - rekao je Vladimir Stojković.

Mučio je Partizan tokom sezone muke sa strancima, Asano je pobegao iz kluba, Bajebek je odavno na izlaznim vratima, a od utorka uveče je jasno da ista sudbina očekuje i defanzivca Frenka Makija Banjaka. Kamerunac je tokom produžetaka bio projektovan za ulazak u igru zbog umora Vujačića i povrede Uroševića, ali je on odbio da uđe na teren.
Pun gneva je svoju misiju u Partizanu završio mladi Filip Stevanović.

- Teško mi je što sam mnogo toga dao klubu a pojedinci me nisu ispoštovali nimalo. Teško mi je jer sam krvavo radio da se vratim na stari put i opet budem u startnih 11. To je za mene ponižavajuće i mislim da nisam zaslužio tako nešto. Istrpeo sam dosta isključivo zbog mog Partizana - istakao je Stevanović, čiji je novi klub Mančester siti.

Pogledajte više