ČUKA BI POBEDOM NA ODMOR: "Brđani" dočekuju ekipu koja se grčevito bori za opstanak

Novosti online 13. 11. 2022. u 11:31

PRVI ovosezonski duel večerašnjih rivala odgiran je na stadionu "Karađorđe". Taj susret beogradski klub je rešio u svoju korist sa 2:0.

FOTO: FK Čukarički

Čukarički će utakmicom protiv ekipe Mladost GAT (nedelja, 17.30 časova) završiti kalendarsku 2022. godinu. Pomalo neuobičajeno, zbog specifičnog termina predstojećeg Mondijala u Kataru, polusezona će biti gotova u prvoj polovini novembra meseca. "Brđani" su u četvrtak poraženi od Crvene zvezde u zaostaloj utakmici sedmog kola, na istom terenu, a večeras će ugostiti ekipu iz Novos Sada kojoj predstoji grčevita borba za opstanak.

Prema plasmanu na tabeli Čukaričkom pripada uloga favorita na meču protiv Mladosti, ali levi bek "brđana" Nemanja Tošić upozorava da njegov tim ne očekuje lak posao.

- Najgore bi bilo da unapred upišemo bodove, to bi bilo pogubno po nas. Moraćemo mnogo bolje da odigramo nego u nekim prethodnim susretima, samo na taj način možemo do trijumfa. Znamo koliko nam je teško bilo protiv istog rivala u Novom Sadu, tada je golman Mićović pri našem vođstvu od 1:0 odbranio jedanaesterac i usmerio meč ka našem trijumfu. Mnogo bi nam značilo da dođemo do tri boda i da mirno odemo na odmor.

Prvi ovosezonski duel večerašnjih rivala odgiran je na stadionu "Karađorđe". Taj susret Čuka je rešila u svoju korist sa 2:0.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,60)

Pogledajte više