KP NAŠI: Savo Manojlović je agent stranog uticaja, Fondacija braće Rokfeler mu uplatila 60.000 dolara

Novosti online 15. 07. 2022. u 16:51

KONZERVATIVNI pokret Naši obaveštava javnost da je Fondacija braće Rokfeler uplatila 60.000 dolara Savi Manojloviću i njegovom pokretu „KRENI – PROMENI“ čime je već potvrđeno da se radi o agentu koji zastupa interese stranog uticaja u Srbiji.

Savo Manojlović / Foto Tanjug

Nakon prošlogodišnje donacije od 25.000 dolara Savo Manojlović je dobio novu veću donaciju kao nagradu za njegove aktivnosti protiv Republike Srbije i izazivanje haosa u više navrata, a sve pravdajući se borbom za prava građana.

Sasvim je jasno da Savo Manojlović ne zastupa interese srpskog naroda i Srbije već interese SAD i CIA od kojih dobija novac za svoje subverzivne aktivnosti koje nemaju nikakve veze sa političkom borbom, već se radi o oprobanom sistemu CIA za izazivanje haosa i stvaranju turbulencija i nasilnih promena u društvu.

KP NAŠI poziva nadležne institucije da u potpunosti ispitaju rad i finansiranje Save Manojlovića, kao i zbog čega dobija novac od fonda koji je umešan u mnoge obojene revolucije po čitavom svetu, dok se u javnosti kriju iza promocije borbe za demokratiju, ljudska i građanska prava.

Pogledajte više