HAKEN U SVE BOLJOJ FORMI: Domaćin još bez pobede u Ligi

O. M. 05. 06. 2023. u 11:25

VARBERG dočekuje ekipu Hakena u utakmici 11. kola švedskog Alsvenskana. Meč se igra na ''Varberg energi areni'' ovog ponedeljka od 19 časova.

FOTO: Profimedia

Domaći još čekaju prvu pobedu u ovoj sezoni. Prošlog vikenda ostali su neporaženi na gostovanju Degerforšu posle serije od četiri poraza. Naravno da ih je to stavilo na poslednje mesto na tabeli, ali za čudo, nemaju preveliki zaostatak za ostalim ekipama koje su u zoni ispadanja, samo dva im beže AIK i Geteborg, dok su prvi iznad crte Degerforš i Sirijus na plus šest.

Haken je trenutno na trećem mestu u Alsvenskanu, zaostaje tri boda za liderom Elfsborgom i tri za Malmeom. U ovaj meč ulaze posle pobede nad Geteborgom od 4:1 u poslednjem meču.

Ovaj tim koji stalno stvara šanse, igra brzo i napadački. U proseku daje 3,83 gola po meču. Varberg nije pobedio Hakena u šest međusobnih susreta, ali je jedina dva remija ostvario na poslednja dva susreta na svom terenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,90)

Pogledajte više