TIP PREDLOZI IZ BUNDESLIGE (15.12.): Smena Amerikanca razgoropadila "bikove", Grojter "plaća" "milionerima"

Novosti online 15. 12. 2021. u 13:32

ZANIMLjIV sportski dan je pred nama, a redakcija "Tipa" ovako vidi pet predstojećih fudbalskih susreta.

FOTO: Tanjug

18.30

M'GLADBAH - AJNTRAHT GG&3+

Istorija duela ovih rivala je na strani domaćina, ali možda se malo više pita i forma, a ona "gura" Ajntraht. Menhengladbah nije pobedio tri meča zaredom, znao je da bljesne kao protiv Bajerna u Kupu kada je pobedio 5:0, ali i da se obruka kao u porazu od Frajburga kod kuće (0:6), dok je Ajntraht upisao tri boda dvaput u poslednja tri kola. Golovi su jedina opcija koja ima smisla. Domaćin je u četiri vezana kola dolazio 3+, triput 5+, a ekipa našeg Kostića je pet mečeva u nizu u svim takmičenjima igrala GG. Rezultati iz prethodna četiri međusobna okršaja obećavaju goleadu. Dva puta je bilo šest pogodaka, dok je isto toliko puta bilo barem četiri.

20.30

AUGZBURG - LAJPCIG 2

Augzburg je, osim spektakularne pobede nad Bajernom, lagano izgubio preostala tri meča protiv timova sa prve četiri pozicije na tabeli. Hofenhajm i Dortmund su ga "častili" sa po četiri pogotka. Lajpcig je posle smene Džesija Marša, američkog trenera, pokazao reakciju u slavlju protiv Menhengladbaha (4:1), a nema razloga da na talasu tog pozitivnog trzaja ne savladaju i Augzburg.

LEVERKUZEN - HOFENHAJM 2+ prvo polu.

"Farmaceuti" u poslednje vreme sve ređe pobeđuju Hofenhajm, tačnije samo jednom u proteklih šest dvoboja. Da će da bude efikasno u to nema dileme, ali probaćemo sa "2+" u prvom delu igre, jer su oba tima "igrala" ovaj tip u tri vezana kola.

DORTMUND - GROJTER 1-1

Dortmund je veliki favorit, a s obzirom na to da je Grojter u prethodnom kolu zabeležio prvi ovosezonski trijumf, mislimo da sada "mora da plati".

UNION BERLIN - FRAJBURG 2-3

Union je razočarao protiv fenjeraša Grojtera u minulom kolu, odigrao je možda i najslabiji meč do sada, dok je Frajburg posle odličnog otvaranja prvenstva počeo da "pati", pa je sa četiri poraza u pet utakmica skliznuo na, za njega i dalje odličnu, petu poziciju. Verujemo da će da bude tvrda i neizvesna utakmica do kraja, jer mislimo da nijedan od timova neće previše da rizikuje.

Pogledajte više