ĐOKOVIĆ NA ROLAN GAROSU JOŠ GODINAMA? Novakove reči koje će odjeknuti svetom!

Novosti online 04. 06. 2023. u 17:05

NOVAK Đoković je nastavio da ređa pobede na Rolan Garosu, posle čega se na zanimljiv način obratio javnosti.

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Nole se plasirao u četvrtfinale nakon što je Peruanac Huana Pabla Variljasa savladao u tri seta, a onda je stao pred mikrofon na centralnom terenu

- Dobar dan svima i hvala vam što ste u ogromnom broju bili na ovom meču. Danas su bili divni uslovi za igru, ali je bila i sjajna atmosfera, na čemu sam posebno zahvalan - rekao je najpre Đoković.

Potom se osvrnuo na suparnika:

- Prvi put sam igrao protiv njega, ali znam ga ja, već je nekoliko godina u stalnom napretku. On voli ovu podlogu i na njoj ume da bude nezgodan. Ipak, zadovoljan sam kako sam odigrao, bio je to visok nivo tenisa i srećan sam što na ovaj način idem dalje.

Novak Đoković je danas oborio neverovatan rekord Rolan Garosa, koji je dosad držao zajedno sa Rafaelom Nadalom.

- Hvala na čestitkaka. Ponosan sam na taj rekord. Sa svakim rekordom treba biti ponosan, naročito ovde. Ali, kada igram ovako kako sam igrao danas, dodatno sam zadovljan - skromno je konstatovao Nole.

A onda se osvrnuo na činjenicu da mu je društvo u teretani danas pravio sin Stefan, pa je upitan da li je on njemu trener, ili obrnuto:

- Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, mnogo se radujem što su ovde sa mnom. Danas i sutra su tu, pa se vraćaju u Srbiju, jer moraju da idu u školu. Ali, moj sin stvarno voli tenis i sa njim, sa mojom decom, ja sam potpuno drugačija osoba. Potpuno sam pozitivan, osećam mnogo ljubavi i mnogo je motivacije da igram najbolji tenis. Ko zna, možda jednog dana i Stefan bude igrao ovde - najavio je Nole moguće "nastavak ere Đokovića" u belom sportu.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

Pogledajte više