DŽABA SU GA SKINULI SA TENISKOG VRHA: Nadal i ekipa ponovo gledaju u leđa Srbinu! Novak Đoković je i dalje čovek o kome priča svet

Novosti online 03. 11. 2022. u 16:27

NOVAK Đoković usled turbulentnih dešavanja koja su zadesila njegovu karijeru poslednjih godina postao je mnogo više od sportske ikone.

Tanjug/AP

Srpski as je planetarna ličnost o čijim stavovima, odlukama i potezima kako na terenu, tako i van njega diskutuje svet.

Od sramne diskvalifikacije sa Ju-Es opena, do deportacije iz Australije, pa zabrane da učestvuje na američkoj turneji usled čelične odlučnosti da ne primi vakcinu prošlo je dosta vremena, a sve ovo dovelo ga je u žižu interesovanja ljudi iz svih životnih sfera.

Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Svojom duhovitošću, karakterom i voljom da zaštiti slabije kupio je mnoge, a to kolika je njegova popularnost svedoči i jedno zanimljivo istraživanje.

Ono pokazuje da uprkos tome što je Đoković skinut sa teniskog trona usled mnogo političkih upliva, on  je i dalje ličnost iz "belog sporta" čije ime se najviše pretražuje po društvenim mrežama. Istraživanje je rađeno na svetskom nivou, a odnosilo se na mesec oktobar koji je za nama.

Na drugom mestu nalazi se očekivano Rafael Nadal, treći je nova teniska senzacija i njegov sunarodnik Karlos Alkaraz. Potom sledi Stefanos Cicipas, a zanimljivo na petom mestu je mladi Danac, Holgar Rune. 

Nadal i novi teniski talas uprkos svemu i dalje gledaju u leđa srpskom teniseru, koji se sprema da i na terenu demonstrira svoju dominaciju pokori i Pariz.

Na tom putu stoji mu Karen Hačanov, a direktan prenos ovog duela možete pratiti na portalu "Novosti".

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.
 

BONUS - Najaktuelniji video snimci

Pogledajte više