"DA, NOVAK ĐOKOVIĆ SE DOPINGUJE, EVO ČIME!" Engleski novinar nije mogao ni da zamisli šta će da ga snađe kada je ovo objavio

Novosti online 07. 07. 2022. u 15:59

NOVAK Đoković je na dramatičan način prebrodio četvrtfinale Vimbldona, a potom je usledila i nova "strelica" koja je ka njemu upućena od strane engleskih medija.

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je u spektakularnom meču savladao Janika Sinera i prošao u polufinale Vimbldona, a o tome je odmah počela da bruji teniska planeta.

Najpre zbog načina na koji je Đoković napravio antologijski preokret, pa zbog jednog  od najneverovatnijih poteza viđenih na Vimbldonu, a onda je strasti dodatno uzburkao kolumnista britanskog "Spektejtora" Demijan Rajli.

Naime, on je javnosti ponudio snimak sa pomenutog meča, objavivši ga na Tviteru, i to uz sledeći komentar:

- Mnogo bih voleo da znam šta je u ovoj flašici (koju koristi Đoković tokom predaha). Svakako nije u pitanju tečnost, a on je gestikulirao ka svom treneru pre nego što je udahnuo to iz flašice. Veoma čudno.

Snimak možete pogledati i vi:

Usledile su desetine, pa stotine reakcija Novakovih navijača, među kojima su se najpre izdvojile one u kojima se engleskom novinaru pojašnjava da je Novak, prosto, zubima otvorio flašicu, da njen grlić ne bi dirao prstima, a onda je krenula lavina duhovitih komentara.

Evo nekih:

- To je tečnost koju je osmislila srpska tajna služba. Kada je popiješ, počneš bolje da igraš tenis. Ali proizvod još nije ušao u komercijalnu upotrebu.

-  Udahnuo je duh srpstva.

- Pije tvoje suze.

- U pitanju je stari srpski lek, "promaja". Trebalo bi da je probaš nekad.

- To je vazduh iz Srbije u kome ima osiromašenog uranijuma zbog NATO bombardovanja i to mu daje atomsku moć.

Na kraju je pomenuti novinar napisao da je, u međuvremenu, saznao da postoji mogućnost koju spominju njegove kolege iz "Dejli mejla", da se radi o nečemu što sve veći broj sportista koristi, a u pitanju je svojevrsna energetska pomoć, "izotonični prah", koji su  sportisti u poslednje vreme počeli da konzumiraju bez vode.

Bilo kako bilo, Demijan Rajli se proveo kao "bos po trnju" kada je optužio Novaka za doping, a čak su ga i neki Noletovi navijači iz same Britanije molili da tvit obriše jer mu se, prosto, previše ljudi smeje.

Podsetimo, za prolazak u finale Vimbldona Đoković će imati prilično zanimljiv, ali svakako težak zadatak

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 
Pogledajte više