ĐOKOVIĆ POBEDNIK AO 2022? Snažna poruka podrške Novaku iz Herceg Novog (FOTO)

V. V.

09. 01. 2022. u 18:47

NOVLjANIN Draško Mandić vlasnik bilborda uz magistralu u Meljinama, u blizini kružnog toka, objavio je na bilbordu da je Novak Đoković pobednik Australijan opena 2022.

foto: Draško Mandić

Inicijativa je njegova, ali ovu poruku podržava gotovo ceo Herceg Novi. Draško kaže da je ovo njegov odgovor na sve nepravde koje se minulih dana Đokoviću, najboljem teniseru na svetu, neopravdano dešavaju u Melburnu u  Australiji.

foto: Draško Mandić

Tekst potpisa

Mandić je i ranije bilbord koristio za čestitke na uspesima koje su postizali u kolektivnim sportovima vaterpolisti, ali i pojedinci poput Staniše Mandića, svojevremeno člana mlade reprezentacije Srbije, Milice Mandić dvostruke olimpijske šampionke u tekvondu, Dušana Mandića srpskog vaterpoliste i osvajača dva olimpijska zlata...

Za poruku o pobedniku ovogodišnjeg Australijan opena Draško je dobio punu podršku prijatelja. Đokoviću je na društvenim mrežama pružaju brojni Novljani posebno članovi Fb grupe "Za Novaka Đokovića kao počasnog građanina Herceg Novog" koji žele da se Đokoviću time  ukaže čast i zahvalnost kao najvećem među velikim sportistima, kao simbolu borbe i upornosti, uspeha i pobeda, zajedništva i ljubavi svih vera i nacija, kao velikom humanisti.

Podršku je ispisala i Novljanka Olivera Doklestić inače svetska novinarska prvakinja u tenisu. Poruke su emotivne kratke iskrene I svode se na jedno, šta god da se desi u Melburnu Novak će biti "prvi, na terenu i u našim srcima!"

Pogledajte više